Resor

Sommarens nya bikini

bikini

Äntligen är sommaren i på väg! Även om många av oss kommer att semestra på hemmaplan i år blir det säkert tillfälle till sol och bad längs vackra svenska stränder och klippor. Därför är det också dags att se över sommarens garderob, inte minst när det gäller badkläder. Visst är det snyggt med hel baddräkt, men bikini är ändå strået vassare, plus att det ger en snyggare solbränna, så länge du smörjer in dig och solar med förstånd. Som tur är finns det också bikinis i alla tänkbara modeller och färger vid det här laget, så att var och en hittar något som passar.

Vilken modell?

Val av bikinimodell beror på tycke och smak, men grundregeln är att du bör utgå från din kroppsform, helt enkelt eftersom det ger ett mer smickrande resultat för figuren. På det viset kan du inta badstranden med lite extra självförtroende i bagaget. Generellt sett passar bikiniunderdelar med hög midja de flesta kvinnor, i och med att de håller in och döljer lite om det skulle behövas. Å andra sidan är det fräscht och ganska härligt med en mer avslöjande modell, som trekantsbikini. Oavsett vilket du är ute efter kan du hitta något till bra pris i den här välsorterade butiken.

Färg – eller inte

Sommaren är den tid på året då även vi nordbor vågar klä oss lite mer färgglatt. Om du till vardags hellre tar på dig din svarta eller svart-vita outfit kan baddräktssäsongen vara ett välkommet tillfälle att inkludera klara färger. Ett tips är att ändå satsa på en färg som känns långlivad, så att den inte blir omodern så snart trenden vänder. Exempel på färger som passar många är toner av korall, burnt orange och blått. En vackert solkysst hy i sin tur gör sig bra tillsammans med klargult eller rosa. Eller kanske väljer du mönstrat i år, med allt från diskreta ränder till lekfulla motiv av djungel och blommor.