Tips

Skydda din telefon på din resa

Om du ska ut och resa är det bra att investera i produkter som hjälper dig skydda din telefon. På exempelvis tågresan är det bekvämt att ha ett mobilskal med inbyggt ställ. Med ett ställ kan du nämligen titta på video utan att behöva hålla i mobilen. Samtidigt är din telefon väl skyddad när du lägger den i väskan.

Ta med din mobil på semestern

Nu för tiden är mobilen en självklarhet att ha med sig vart vi än ska. Den fungerar ju inte bara som ett medel för att hålla kontakten med vänner och familj, utan även som kamera. För att skydda din mobil på solsemestern kan du köpa ett transparent fodral som är både vattentätt och tåligt. Du kan då fortfarande använda mobilen som vanligt, men även för att fota under vattenytan. Är du på jakt efter ett tåligt skal till din mobil?

Skydda din mobil

Ute på resande fot är det lätt att glömma av att det finns risk för ficktjuvar på vissa platser. Det bästa är då att förvara mobilen i handväska med dragkedja, alternativt en mobilväska du har runt halsen. Du ska med andra ord inte ha dina värdesaker i bakfickan eller i en ryggsäck.