Resor

Planera din resa väl

I väntan på flyget

Oavsett om du reser inrikes eller utomlands så gäller det att du planerar din resa väl. Helt klart så kanske en utlandsresa kräver lite mer planering än att flyga en enkle resa inom landet men det är dock viktigt att ha alla papper med sig när man åker iväg till flygplatsen.

Det gäller att man packar med de kläder som man räknar med att man ska använda under den tid som man ska vara borta. Ha koll på flygtider och se till att vara i god tid på flygplatsen när du ska resa. Försök att vara väl förberedd om något oplanerat skulle hända. Det kan vara flygförseningar eller plan som kanske inte går att använda så du bli ombokad till någon annan flygavgång.

Om det blir så att du blir strandad på en flygplats under en längre tid så försök hitta på saker so gör att du får tiden att gå. Det kan vara allt från att hitta något gratis slots spel med din mobil eller köp dig någon pocketbok för att läsa. Var dock noga att hålla koll på förändringar på flygtider, gater och annat som är viktigt för dig.

Om ni är flera som flyger i samma sällskap så kan det underlätta att hitta på saker tillsammans. Det kan vara att gå och käka på restaurang eller hitta på någon form av tävling tillsammans. En tävling kan vara att man ska köpa den konstigaste souveniren som går att hitta på flygplatsen och det land som man befinner sig i.