Tips

Köp med dig de skönhetsprodukter du behöver på din resa

Det är alltid att föredra, att få kunna känna sig snygg och fräsch längs hela sin resa. Oavsett om du reser med bil, båt, buss eller flyg, så finns skönhetsprodukter som bara är ett måste för din resa. Jämfört med att vara utomhus så blir luften gärna torr, vilket påverkar dig och din hud.

Återfuktande skönhetsprodukter

Vad som är bäst för dig beror på din hudtyp och känslighet. En rekommendation är dock att använda något återfuktande, och då kan det vara skönt med en lätt gel eller lotion som inte tynger ner, men ändå ger en behagligt återfuktande känsla. Här kan du se några passande produkter, köp din body lotion online.

Det är ofta ansikte, händer och läppar som tar stryk först, eftersom de delarna är exponerade. Huden där blir lätt torr, och behöver mer omtanke. Tänk även på att det är lika viktigt att ta hand om utsidan som insidan för lyster.

Minimal och händig förpackning

Givetvis gör det även viss skillnad om du ska iväg på en sol-, skid- eller äventyrssemester. Om du skulle behöva minimal packning, så finns det ofta reseförpackningar som till exempel ansiktsvårdsset som innehåller flertalet bra produkter som du kan välja.