Tips

Fira Sveriges nationaldag i ett annat land

Att resa är ett intresse som många av oss delar. Viss är det underbart att se världen och ta del av främmande kulturer och upplevelser? Men ibland är det lätt att bli sugen på att ta med en del av den svenska kulturen utomlands.

Sveriges nationaldag infaller under sommaren, en tid då många av oss har ledigt och väljer att åka utomlands. Se till att inte glömma att fira vår nation trots att du befinner dig på annat håll!

Något värt att fira

Som svensk vet du om att många av Sveriges högtider är heliga, däribland midsommar. Men nationaldagen har en tendens att falla i glömska för den som vanligtvis inte firar varje år. Se till att inte glömma detta år genom att ställa till med fest! Samla familj och vänner på utlandssemestern och få en anledning till att fira. För vem tackar nej till mat, dryck och sällskap?

Att ordna dekorationerna

När du befinner sig utomlands kan det vara svårt att få den svenska känslan vid en tillställning. Det är inte alltid lätt att hitta den rätta maten och klimatet kanske inte stämmer överens med vårt avlånga land. Däremot kan du alltid pynta för att få till det svenska temat! Beställ hem i förväg och garantera ett lyckat nationaldagsfirande!