Resor

Åka för att se Liverpool FC live

Att få se sitt favoritlag live är en dröm för alla fotbollsfans. Att få ta del av spänningen på riktigt är oslagbart och det blir en upplevelse man har med sig hela livet.

Älskar du fotboll och speciellt Liverpool FC? Då kanske du även drömmer om att sitta på Anfield för att heja fram ditt lag på riktigt. Du kanske ser framför dig hur du sjunger tillsammans med klacken i ”You´ll nerver walk alone” och njuter av stämningen.

En fotbollsresa

Då är det dags att planera en fotbollsresa. Kanske tillsammans med några kompisar som är lika stora fotbollsälskare som du? Förutom att titta på matchen kan du även ta en rundtur på Anfield, besöka en äkta engelsk pub och njuta av en pint och en klassisk fish and chips.

En riktig supporter

Är du en äkta Liverpool supporter kan du såklart inte åka dit utan att klä dig rätt. Det är viktigt att visa vilket lag du håller på och då behöver du lite schyssta supporterprylar. Kanske en snygg keps, en tröja eller en halsduk. Det finns massor av snygga saker att välja mellan och du kan enkelt skaffa dig det du behöver.